Blog Menarini

Concurs de DibuixAquest dijous, hem lliurat els regals de Nadal a cadascun dels 44 nens que actualment estan en el Centre Residencial Mª Assumpta de Badalona. A més, també hem escollit els tres guanyadors del concurs de dibuix d’aquest centre conegut com a Casa Amparo.

La implicació i el compromís que a Menarini España mantenim amb els problemes socials que afecten el nostre entorn més proper, en aquest cas la ciutat de Badalona, ha fet que col·laborem, des de fa més de 15 anys, amb vàries entitats locals. Entre les iniciatives solidàries on participem, destaca la d’aquest Nadal amb el Centre Residencial Maria Assumpta, amb la donació de joguines i un concurs de dibuix.

Perquè cap dels menuts es quedi sense regal en aquestes dates, a Menarini España hem organitzat una donació de joguines i un concurs de dibuix. Aquest dijous per la tarda, una delegació del laboratori s’ha desplaçat fins al centre amb el carregament de regals i ha lliurat als guanyadors del concurs de dibuix la seva obra d’art emmarcada.

Segons l’Esther Vivó, Directora del C.R.A.E., “treballem perquè el CRAE Maria Assumpta sigui el més semblant a una llar i, per això, iniciatives com la de Menarini España ens ajuden a que els nens que estan en el centre visquin aquests dies tan assenyalats de la forma més agradable possible”.

“Per a Menarini España el contacte amb la realitat del seu entorn més proper és una necessitat. Per aquesta raó, la nostra col·laboració amb el C.R.A.E. Maria Assumpta és un compromís ferm davant les complicades circumstàncies d’aquests nens”, afirma en Josep Aparicio, Responsable de RRHH de Menarini España.

Posts relacionados

Volvemos a batir récord en...

Durante este último año y medio la petición de ayuda al Banc dels Aliments de Barcelona se ha incrementado en...
Leer más

La Red Española del Pacto...

Cada día nos esforzamos por ser un poco más responsables y sostenibles llevando a cabo actividades e...
Leer más

Red Comercial en acción

La ola de solidaridad que está provocando la crisis sanitaria por COVID-19 es, sin duda, uno de los aspectos...
Leer más

Servicios con valor añadido...

Nos gusta decirlo y repetirlo: en Menarini asumimos compromisos sociales con el objetivo de conciliar los...
Leer más